Društvo slovenskih skladateljev Society of Slovene Composers

Trg francoske revolucije 6/l
SI-1000 Ljubljana
Slovenija / Slovenia
Tel./Phone: +386(0)12415660
Faks/Fax: +386(0)12415666

info@dss.si

več »


E-novice:
Nepodpisan
Napaka.

AVSENIK Slavko ml.

Leto rojstva: 1958

Naročilo glasbenih del

Status:

Avsenik Audiodesign d.o.o.

Izobraževanje

1981 Diploma “Klavir-Jazz”, Visoka šola za glasbo in upodabljajočo umetnost Graz (A)
1985 Diploma “Filmska glasbena kompozicija”, Berklee Colegae of music, Boston (ZDA)

Nagrade in priznanja

1981 Priznanje in nagrada avstrijskega Ministrstva za kulturo za diplomsko delo
1985 Priznanje za izjemno diplomo in vpis v knjigo najboljših ameriških študentov
“Who is who of American students 1981”
1993   Zupančičeva nagrada mesta Ljubljane

Opus:

Ostale zasedbe:

Glasba za film:
2013 Princ na belem konju
2013 Iron Sky Director's Cut
2012 Umetnost arabske kaligrafije
2012 Zeleni kras (7 kratkih filmov)
2012 Iron Sky
2011 Zakleta bajta
2009 Skozi trpljenje v svobodo - Italiansko koncentracijsko taborišče na otoku Rab
2009 Postojnska jama in okolica
2009 Predjamski grad - grad viteza Erazma
2009 Generalka
2009 Postojnska jama
2009 Vlomilci delajo poleti
2007 IOS Evolution
2006 IOS Gallery
2005 Legendarni Kommandant Stane
2004 V kraljestvu svizca
2003 Podoba vojaka: Rudolf Maister
2000  Hop, Skip and Jump
1999 Obrazi zelene reke
1998 Brezno
1998 Socializacija bika
1998 Veter v mreži
1996  Felix
1995 Pasje življenje
1995  Rabljeva freska
1994 Filmsko popotovanje Božidarja Jakca
1993 Morana
1993 Zgodba o belem konju
1991 Srčna dama
1988 Remington
1987 At the Crossroads

Glasba za gledališče:
2012 Dogodivščine dobrega vojaka Švejka
2012 Miklavž
2011 Dama iz Maxima
2011 Miklavž
2010 Trnuljčica
2009 Mesar za vse večne čase
2007 Parlamentarke
2004  Janko in Metka
2004 Cuore
2003 Hišica brez kolesc
2002 Medved z vrtnico
2002 Zajček didldajček
2002 Jeppe s hriba
2001 Hamlet
2001  Ubežnik
2001 Leteča žaba

Glasba za TV serije:
2013 Princ na belem konju
2011 Zakleta bajta
2011 Varnost na avtocesti
2010 Varna vožnja na avtocesti
2008 Vlomilci delajo poleti
2000 Tomažev svet
1998 Mojstrovine Slovenije
1993 Kdo bo koga?
1992 Razjarniki v prometu

Glasba za TV oddaje:
2008 Podelitev Viktorjev
2004 Podelitev Viktorjev
2003 Dnevno informativne oddaje na TV Slovenija
2000 Podelitev Viktorjev
1996 Res je
1995 Kolo sreče
1995 ABC
1995 Podelitev Viktorjev
1994 Igre brez meja

Diskografija

2012 Iron Sky
2010 Vse tičice lepo pojo (Skupina sester Trobec Žagar)
2008 Slovensko srce (Manca Izmajlova)
2007 Slovanska duša (Manca Izmajlova)
2004 WAT (Laibach)
2004 Mama Leone (Laibach)
2002 Sladko spančkaj 2
2002 Šmentana muha
2001 Kuža Pazi
2001 Po Koroškem, po Kranjskem
2001 Sladko spančkaj 1
2000 Metuljček Cekinček
1996 Jesus Christ The Superstar (Laibach)
1996 Veneros (M4M)
1994 Straight to you (M4M)
1994 NATO (Laibach)
1989 Ask the wind (Sasou)
1989 Piano Dreams,(Slavko Avsenik jr.)
1988 Sympathy to the Devill (Laibach)
1988 Romantic Sax, (Rick Keller)
1987 MAK Fest
1987 Opus Dei (Laibach)
1986 Sto kosmatih, kakšna scena
1986 Wolf
1982 Jazz Quartett Tone Janša
1982 Jazz Quartet Andrej Arnol
1978 Quartar (Oddelek 8)

Stiki

Naslov: Zbilje 73, 1215 Medvode
Telefon: 041 413 293
E-mail: slavko.avsenik@me.com
Website: http://slavko.avsenik.eu
slo    eng
Prijava - obvestila za člane
Edicije DSS

Nakup in izposoja notnih zapisov in zgoščenk slovenskih skladateljev

VSTOPI »

Naročila tujih materialov